Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

La #EvyDent, luna iunie este despre cei mici – iubitorii de supereroi!
Îți poți aduce copilul oricând în luna iunie la o consultație gratuită oferită de Echipa EvyDent celor mici.
Pentru a beneficia de ofertă și stabilirea unei programări contactază-ne prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728 

sau trimite mesajul „luna copiilor” pe whatsapp cu un click pe imaginea de mai jos:

Specialiștii Clinicii EvyDent – cu experiență în Pedodonție – stomatologia copiilor, sunt la dispoziția dvs. pentru orice fel de problemă și vă pot ajuta pe tot parcursul procesului de consultație și tratament. 

Beneficiile Consultației Profesionale pentru copil la EvyDent

Dinți sănătoși

Prima vizită a copilului la medicul stomatolog este deosebit de importantă. Aceasta nu ar trebui amânată, pentru că prevenția este mai simplă decât tratarea.

Medic Specialist 

Consultația este realizată de medicul pedodont, responsabil de sănătatea dentară a micilor pacienți. Este de mare importanță depistarea și eliminarea obiceiurilor vicioase precum suptul degetului, vârstele erupției dentare și legătura dintre alimentație și apariția cariilor.  

Rapid și fără durere

Consultația la copii este realizată într-un timp scurt și fără durere. La final, medicul va oferi părinților indicații și sfaturi cu privire la modalitatea de igienizare corectă și importanța fluorului.

Vreau! trimit acum mesajul „luna copiilor” cu un

click pe imaginea de mai jos:

Etapele ședinței de consultație copii în Clinica EvyDent

Echipa medicală EvyDent este aici să te ajute pe tot parcursul tratamentului, începând de la prima consultație până la ultimul control.

1. Consultație – copil

Consult de specialitate, stabilirea situației inițiale și a tratamentelor dorite. Personalizarea, dacă este cazul, planului de tratament pe ședințe.

2. Informare

Înainte de consultație, e recomandat ca pacientul copil să beneficieze de o informare* detaliată în cabinet despre ce înseamnă o vizită în cabinetul stomatologic.

*Informarea va fi făcută și de către părinți acasă.

3. Ședință de profilaxie

Ședințele de profilaxie la copii durează aproximativ jumătate de oră, pe durata căreia se va efectua periajul profesional și indicațiile de periaj corect acasă. Totodată dacă este cazul, se va face și  îndepărtarea tartrului prin metoda manuală.  

4. Repetarea ședințelor în funcție de sănătatea dinților.

Ședințele de profilaxie profesională pentru copii în cabinet sunt recomandate o dată la 6 luni, dar în funcție de starea gingiilor și a dinților copilului această perioadă poate fi scurtată.

5. Fluorizare

La nevoie, la sfârșitul consultațiilor, pacienții copii beneficiază de fluorizare pentru  a proteja suplimentar suprafața dinților.

6. Indicațiile pentru păstrarea eficientă sănătății dințișorilor.

Efectele unei consultații profesionale la EvyDent sunt vizibile imediat în comportamentul copiilor -pacientul își îngrijește dantura și urmează indicațiile primite de la medicul specialist, iar după o perioadă de 6 luni vizita este repetată.

Trimite o întrebare