Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

Miercuri plătești doar 149 lei în loc de 320 lei pentru pachetul de Consultație + Plombă 1 suprafață. Se fac doar 5 programări / zi. Contactază-ne prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728 

Specialiștii Clinicii EvyDent – cu experiență estetică dentară, sunt la dispoziția dvs. pentru orice fel de problemă și vă pot ajuta pe tot parcursul procesului de consultație și tratament. 

Beneficiile Consultației Profesionale la EvyDent

Dinți sănătoși

Vizita la medicul stomatolog în vederea tratării cariilor este deosebit de importantă. Aceasta nu ar trebui amânată, pentru că prevenția este mai simplă decât tratarea.

Medic Specialist 

Consultația este realizată de medicul specialist în estetică dentară. Este de mare importanță depistarea și eliminarea obiceiurilor vicioase și legătura dintre alimentație și apariția cariilor.  

Rapid și fără durere

Consultația este realizată într-un timp scurt și fără durere. La final, medicul va oferi indicații și sfaturi cu privire la modalitatea de igienizare corectă și importanța fluorului.

Etapele ședinței de consultație copii în Clinica EvyDent

1. Consultație

Consult de specialitate, stabilirea situației inițiale și a tratamentelor dorite. Personalizarea, dacă este cazul, planului de tratament pe ședințe.

2. Informare

Înainte de consultație, e recomandat ca pacientul să beneficieze de o informare detaliată în cabinet despre ce înseamnă o vizită în cabinetul stomatologic.

3. Ședință de profilaxie

Ședințele de profilaxie durează aproximativ o oră, pe durata căreia se va efectua detartrajul, periajul profesional și indicațiile de periaj corect acasă. Totodată dacă este cazul, se va face și  îndepărtarea petelor prin metoda airflow.  

4. Repetarea ședințelor în funcție de sănătatea dinților.

Ședințele de profilaxie profesională în cabinet sunt recomandate o dată la 6 luni, dar în funcție de starea gingiilor și a dinților pacientului această perioadă poate fi scurtată.

5. Fluorizare

La nevoie, la sfârșitul consultațiilor, pacienții beneficiază de fluorizare pentru  a proteja suplimentar suprafața dinților.

6. Indicațiile pentru păstrarea eficientă sănătății dinților.

Efectele unei consultații profesionale la EvyDent sunt vizibile imediat. Acasă, pacientul își îngrijește dantura și urmează indicațiile primite de la medicul specialist, iar după o perioadă de 6 luni vizita este repetată.

Trimite o întrebare