Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

10 avantaje alte fațetelor dentare

10-avantaje-ale-fatetelor-dentare-clinica-evydent-bucuresti.

Toți ne dorim un zâmbet sănătos și mai ales un zâmbet care să ne ofere încredere în noi înșine. De aceea, Clinica EvyDent urmărește să prezinte avantajele fațetelor dentare, metoda estetică pe care o putem utiliza cu încredere pentru a oferi un aspect plăcut danturii noastre.

10 avantaje ale fațetelor dentare:

  1. Rol estetic– oferă un aspect plăcut danturii utilizându-se pe dinții observabili atunci când vorbim.
  2. Rol protectiv– Vin în ajutorul unui smalț deteriorat și permeabil, înlăturând disconfortul apărut la rece sau cald pe care unii dintre pacienți îl resimt în lipsa lor.
  3. Sunt durabile. Fațetele au o durabilitate care poate rezista și până la 8-10 ani. Materialul (ceramică) este rezistent și menține sănătatea orală prin păstrarea igienei cavității orale.
  4. Nu se colorează. Acestea nu își schimb aspectul indiferent de ceea ce consumam însă medicii clinicii EvyDent va recomanda să mențineți totuși un caracter preventiv și să evitați sucurile și produsele bogate în coloranți pentru a proteja întreaga cavitate orală.
  5. Fațetele se pot personaliza pentru orice pacient. Acest lucru permite folosirea lor în vederea obținerii unei danturi perfecte.
  6. Fațetele nu trebuie aplicate pe toată dantura. Dacă doriți aplicarea lor pe un singur dinte, nuanța acesteia se va potrivi în funcție de cea a dinților alăturați pentru a menține o culoare uniformă per total.
  7. Puteți alege nuanța lor. În funcție de preferințele dv și recomandările medicului se va face alegerea potrivită astfel încât să fiți mulțumiți de zâmbetul pe care cu toți ar trebui să îl purtăm zi de zi cu încredere.
  8. Procedeu rapid. Procesul este rapid și nu necesită vizite îndelungate la stomatolog și nu are nevoie de timp de recuperare ci doar de cimentare. (în medie 4 ședințe).
  9. Acest plan de tratament nu presupune riscuri.
  10. Se întrețin ușor printr-un periaj zilnic corect (cel puțin de două ori pe zi) și utilizarea de ață dentară.
Medicii clinicilor EvyDent vă recomandă să rezolvați din timp micile afecțiuni.

Fațetele nu se pun pe dinții al căror aliniament poate afecta rezistența lor (,, am dinții încălecați, nu am dinții drepți, am carii’’). Este necesar să purtați un aparat dentar înainte de aplicarea lor pentru a avea un zâmbet sănătos și frumos.

Suntem responsabili de sănătatea noastră și tot noi alegem cum și când să zâmbim. Așa că, ar trebui să o facem într-un mod sănătos de aceea medicii clinicii EvyDent stau la dispoziția dv. Pentru consultație, ne puteți contacta prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728.

Trimite o întrebare