Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

Pentru oferte, reduceri și stabilirea unui plan de tratament împreună cu medicul nostru specialist contactază-ne prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728 

sau timite mesajul „albire” pe whatsapp cu un click pe imaginea de mai jos:

 

Specialistul Clinicii EvyDent – dr. Slavic Șaramet, estetician dentar cu o experiență de 6 ani în estetică și protetică dentară, este la dispoziția dvs. pentru orice fel de problemă și vă poate ajuta pe tot parcursul procesului de albire. 

Beneficiile Albirii Dentare Profesionale la EvyDent

Până la 7 nuanțe

Tehnica de albire dentară profesională din Clinica EvyDent îți permite să-ți albești dinții cu până la 7 nuanțe

Medic Specialist 

Tratamentul de albire dentară este realizat de medicul specialist în estetică dentară pentru a asigură condițiile optime și cele mai bune rezultate

Rapid și fără durere

Tratamentul este realizat într-un timp scurt și fără durere. În funcție de culoarea dorită se pot efectua mai multe ședințe.

Vreau! trimit acum mesajul „mai multe detalii albire” cu un

click pe imaginea de mai jos:

 

Etapele tratamentului de albire dentară în Clinica EvyDent

Echipa medicală EvyDent este aici să te ajute pe tot parcursul tratamentului de albire dentară, începând de la prima consultație până la ultimul control.

1. Consultație – Stabilirea culorii dorite

Consult de specialitate, stabilirea culorii inițiale și a nuanței dorite. Personalizarea planului de tratament pe ședințe.

2. Profilaxie*

Înainte de albire, e recomandat ca pacientul să beneficieze de o ședință de igienizare profesională în cabinet constând în detartraj, airflow și periaj profesional.

*Etapă obligatorie în cazul în care nu a făcut profilaxie în ultimele 6 luni.

3. Ședință de albire

Ședințele de albire durează aproximativ 1 oră, pe durata căreia gelul se poate aplica de 2-3 ori timp de câte 10-15 minute. Pentru ca substanța să acționeze optim avem nevoie de ședințe de 15 de minute cu gelul aplicat pe dinți. 

4. Repetarea ședințelor în funcție de culoarea dorită.

Pentru fiecare deschidere cu una două nuanțe a dinților se vor practica între 15 și 20 minute de contact a gelului de albire cu dinții.

5. Fluorizare

La sfârșitul ședințelor, pacienții beneficiază de fluorizare pentru a completa tratamentul albirii dentare și a proteja suprafața dinților.

6. Indicațiile pentru păstrarea eficientă a efectelor albirii.

Efectele unui tratament de tipul albirii dentare sunt vizibile pe o perioadă de până la 2 ani în condițiile în care pacientul își îngrijește dantura și urmează indicațiile primite de la medicul specialist.

Prețuri albire dentară și fațete

Albire profesională în cabinet Beyond  1250
Albire profesională Blancone 950
Albire profesională la domiciliu 950
Consultație 100
Consultație medic specialist 150
Fluorizare / arcada 150
Gutieră fluorizare / arcada 300
Reconstrucție frontal fracturat 600

Estetica dentară a luat naștere din dorința oamenilor de a avea un zâmbet perfect. Această ramura a stomatologiei îmbină toate domeniile sale abordându-le dintr-o perspectivă estetică. În acest domeniu, unul din cele mai solicitate tratamente, este albirea dentară. Albirea dentară este procesul prin care culoarea dinților se poate deschide cu până la câteva nuanțe oferindu-i pacientului un zâmbet stralucitor.

Profilaxia dentara este specialitate stomatologica ce are ca scop prevenirea aparitiei si evolutiei cariei dentare, a bolii parodontale si prevenire apritiei altor complicatii. Impeuna cu estetica dentara, profilaxia te ajuta sa ai un zambet sanatos.

Vreau „mai multe detalii albire”. Trimit mesaj pe whatsapp cu un simplu click pe imaginea de mai jos:

 

Trimite o întrebare