Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

Pentru sedința de detartraj contactază-ne prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728 

Beneficiile Igienizării Dentare  (detartraj,airflow,periaj)  la Clinica EvyDent

Dinți sănătoși

Tehnica de detartraj profesională din Clinica EvyDent va ajuta dinții tăi și îți va permite să simți imediat efectul extraordinar al dinților curați și sănătoși

Medic Specialist 

Ședința de igienizare este realizată de medicul specialist în estetică și igienă dentară pentru a asigură condițiile optime și cele mai bune rezultate

Rapid și fără durere

Detartrajul și periajul profesional este realizat într-un timp scurt și fără durere. La final, vei primi indicațiile pe care trebuie să le urmezi pentru un efect îndelungat

Pentru programare contactază-ne prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728 

Etapele ședinței de igienizare dentară în Clinica EvyDent

1. Consultație 

Consult de specialitate, stabilirea situației inițiale și a tratamentelor dorite. Personalizarea, dacă este cazul, planului de tratament pe ședințe.

2. Informare

Înainte de profilaxie, e recomandat ca pacientul să beneficieze de o informare detaliată în cabinet despre ce înseamnă un detartraj, airflow și periaj profesional.

*Profilaxia completă este aproape obligatorie de efectuat o dată la 6 luni.

3. Ședință de profilaxie

Ședințele de profilaxie completă durează aproximativ 1 oră, pe durata căreia se începe cu îndepărtarea tartrului prin metoda ultrasonică sau îndepărtarea petelor cu ajutorul airflow-ului și la final periajul profesional. 

4. Repetarea ședințelor în funcție de sănătatea dinților.

Ședințele de profilaxie profesională în cabinet sunt recomandate o dată la 6 luni, dar în funcție de starea gingiilor și a dinților pacientului această perioadă poate fi scurtată.

5. Fluorizare

La nevoie, la sfârșitul ședințelor, pacienții beneficiază de fluorizare pentru a completa tratamentul igienizării dentare și a proteja suplimentar suprafața dinților.

6. Indicațiile pentru păstrarea eficientă a efectelor igienizării.

Efectele unui tratament de tipul profilaxiei complete dentare sunt vizibile pe o perioadă de până la 6 luni în condițiile în care pacientul își îngrijește dantura și urmează indicațiile primite de la medicul specialist.

Prețuri detartraj, periaj profesional, airflow:

Consultație 100
Detartraj cu ultrasunete 250
Periaj profesional 100
Air flow 150
Detartraj+Periaj 300
Profilaxie completă (D+P+A) 350
Imobilizare temporară compozit 500
Imobilizare temporară fibră de sticlă 750
Chiuretaj gingival cu lambou / dinte 300
Chiuretaj gingival cu lambou / arcada 1000
Chiuretaj parodontal/dinte 200
Chiuretaj periimplantar 1200

Specialiștii Clinicii EvyDent – cu experiență în estetică dentară, sunt la dispoziția dvs. pentru orice fel de problemă și vă pot ajuta pe tot parcursul procesului igienizare. 

Trimite o întrebare