Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

Blog

10 avantaje alte fațetelor dentare

10-avantaje-ale-fatetelor-dentare-clinica-evydent-bucuresti.

Toți ne dorim un zâmbet sănătos și mai ales un zâmbet care să ne ofere încredere în noi înșine. De aceea, Clinica EvyDent urmărește să prezinte avantajele fațetelor dentare, metoda estetică pe care o putem utiliza cu încredere pentru a oferi un aspect plăcut danturii noastre.

Citește mai mult

6 simptome frecvente ale bolilor gingivale

6-simptome-frecvente-ale-bolilor-gingivale-clinica-evydent-stomatologie-bucuresti
O problemă cu care se confruntă o mare parte dintre pacienții care ajung la stomatolog este reprezentată de sângerările gingivale “văd sânge pe periuță, în chiuvetă, când mușc dintr-un aliment mai tare”. Clinica EvyDent propune să explice care sunt cele mai frecvente simptome care ne anunță că avem o afecțiune la nivel gingival.

Citește mai mult

Legătura dintre diabet și problemele dentare

 Legatura-dintre-diabeti-problemene-dentare-clinica-evydent

Ce este diabetul?

Diabetul este o boală care apare ca rezultat al incapacității organismului de a regla nivelul glicemiei (zahărului) și de a o menține la valori normale (70-110 mg). Este o boală complexă care are numeroase urmări negative. Clinica EvyDent urmărește să clarifice legătura între diabet și problemele dentare.

Citește mai mult

Dinți sparți sau ciobiți? Află cum îi tratăm

dinte-spart-ciobit-clinica-evydent-stomatologica-bucuresti

Toți ne dorim un zâmbet frumos însă nu putem preveni toate evenimentele care pot afecta dantura, mai ales în ceea ce privește copilul nostru. Cu toții am trecut prin perioada ,,semnelor de bună purtare’’ dar ce facem în cazul în care auzim după o zi de joacă, o căzătură serioasă sau o lovitură puternică, “Mi s-a ciobit dintele”?

Citește mai mult
Trimite o întrebare