Opening HoursLuni - Vineri: 9:00 - 20:00, Sâmbătă: 10:00 - 15:00
   Sună

Oferte

Oferte Servicii Stomatologice

Îți oferim prețul corect pentru servicii stomatologice premium.

Echipa EvyDent îți oferă periodic oferte și promoții la servicii stomatologice. Consultă lista de mai jos cu ofertele valabile și te invităm în clinica noastră pentru a beneficia probabil de cel mai bun raport preț/calitate. Dacă nu ai găsit oferta benefică pentru tine ne poți cere mai multe informații despre ofertele noastre cu un mesaj pe whastapp.

consultatie-gratuita-copii-clinica-evydent

Consultație Gratuită Copii - Luna Iunie

Prima vizită a copilului la medicul stomatolog este deosebit de importantă. Aceasta nu ar trebui amânată, pentru că prevenția este mai simplă decât tratarea.

Vezi promoția
Reducere-pachet-igienizare-clinica-evydent

Luni - Oferta -35% Pachet Igienizare Completă

Acum plătești doar 200 lei în loc de 300 pentru pachetul de igienizare dentară în Clinica EvyDent. Oferta este limitată!

Vezi promoția
legătura-dintre-sănătatea-dinților-bolile-de-inimă-digestive-pulmonare-clinica-stomatologica-evydent

Marți facem Voluntariat în grădinițe și școli

Programează o vizită a Echipei EvyDent la grădinița sau clasa copilului tău dacă ești părinte fericit, educator neînfricat sau învățător sârguincios. #teamEvyDent vine la tine!

Vezi promoția

Miercuri Prețuri Aparate Dentare

Niciodată nu este prea târziu să obții zâmbetul la care visai. Descoperă oferta noastră la aparatele dentare și programează o vizită cu specialistul nostru ortodont.

Vezi promoția
Fațete dentare de la 1115lei / fațetă - Vezi ofertă

Joi Ofertă Fațete Dentare

Cel mai apreciat și popular tratament de estetică dentară din România – Fațetele dentare îți vor transforma complet zâmbetul și stilul de viață.  Acum la un preț promoțional.

Vezi promoția

Vineri este Educational Day și ai -50% Reducere la Consultație

Educational Day înseamnă ziua în care specialiștii noștri răspund la întrebări, fac poze la dinți și gândesc împreună cu pacienții planul de tratament personalizat. Programează-te la o vizită în clinica noastră în ziua de Vineri și beneficiezi de o reducere de -50% la consultații.

Vezi promoția
Trimite o întrebare