Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

Despre noi

Clinica EvyDent

Clinica EvyDent s-a născut din pasiune pentru stomatologie și de la început și-a propus formarea unei echipe de medici tineri, foarte bine pregătiți, pentru oferirea celor mai bune servicii medicale din București, într-o atmosferă plăcută.

Totodată, ne-am dorit să punem accentul pe prevenție și pe o îngrijire dentară corectă. Așa că am realizat un program prin care mergem în grădinițe și le oferim copiilor consulații gratuite

 

Echipa medicală

Suntem o echipă formată din medici capabili să ofere servicii complete în toate domeniile stomatologiei. Specializați în chirurgie, parodontologie, implantologie, ortodonție, pedodonție, protetică și estetică dentară suntem aici pentru a-ți oferi un tratament complet, indiferent de afecțiunea pe care o ai.

Vrem să progresăm, așa că participăm constant la cursuri de specialitate. Dovadă stau diplomele și certificările obținute de-a lungul timpului – toate acestea pentru a-ți oferi un tratament de calitate.

Ca să afli mai multe despre echipa noastră, intră aici.

Tratament stomatologic fără durere

Ne dorim ca mersul la stomatolog să nu mai fie un chin. Și pentru că nu credem în vorba „baba suferă la frumusețe”, te asigurăm că toate procedurile sunt făcute fără durere, ca tu să ai o dantură sănătoasă și frumoasă. Unde mai pui că profesionalismul și empatia cu care tratăm problemele într-o atmosferă relaxată va învinge orice teamă legată de mersul la stomatolog!

Atmosfera

Când ne treci pragul, simți energia pozitivă – te întâmpinăm noi, echipa EvyDent, prietenoși, comunicativi și răbdători. Știi doar cum se zice: Cu răbdarea treci și marea, dar învingi și orice frică, nu-i așa? Pe lângă toate astea, am ales un design în care să te simți relaxat și confortabil atât în sala de așteptare, cât și în cabinet.

 

Vino să te convingi de tot ce am spus mai sus, programându-te la detartraj! Avem o ofertă pentru tine: plătești doar 200 lei în loc de 300 lei.

Contactează-ne prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728 

 

 

Trimite o întrebare