Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

Pentru a beneficia de ofertă și stabilirea unei programări contactază-ne prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728 

sau trimite mesajul „vineri” pe whatsapp cu un click pe imaginea de mai jos:

 

Specialiștii Clinicii EvyDent sunt la dispoziția dvs. pentru orice fel de problemă și vă pot ajuta pe tot parcursul procesului de consultație și tratament. 

Beneficiile Consultației Profesionale la EvyDent

Dinți sănătoși

Prima vizită – consultația – la medicul stomatolog este deosebit de importantă. Aceasta nu ar trebui amânată, pentru că prevenția este mai simplă decât tratarea.

Medic Specialist 

Consultația este realizată de medicul specialist, responsabil de sănătatea ta dentară. Este de mare importanță depistarea și eliminarea din timp a obiceiurilor vicioase și a legăturii dintre alimentație și apariția cariilor.  

Rapid și fără durere

Consultația la copii este realizată într-un timp scurt și fără durere. La final, medicul va oferi părinților indicații și sfaturi cu privire la modalitatea de igienizare corectă și importanța fluorului.

Vreau! trimit acum mesajul „vineri” cu un

click pe imaginea de mai jos:

 

Etapele ședinței de consultație în Clinica EvyDent

Echipa medicală EvyDent este aici să te ajute pe tot parcursul tratamentului, începând de la prima consultație până la ultimul control.

1. Consultație 

Consult de specialitate, stabilirea situației inițiale și a tratamentelor dorite. Personalizarea, dacă este cazul, planului de tratament pe ședințe.

2. Informare

Înainte de consultație, e recomandat ca pacientul să beneficieze de o informare detaliată în cabinet despre ce înseamnă o vizită în cabinetul stomatologic.

3. Ședință de profilaxie

Ședințele de profilaxie durează aproximativ 45 de min, pe durata căreia se va efectua detartrajul, periajul profesional. Totodată dacă este cazul, se va face și  îndepărtarea petelor prin metoda airflow.  

4. Repetarea ședințelor în funcție de sănătatea dinților.

Ședințele de profilaxie profesională pentru copii în cabinet sunt recomandate o dată la 6 luni, dar în funcție de starea gingiilor și a dinților copilului această perioadă poate fi scurtată.

5. Fluorizare

La nevoie, la sfârșitul consultațiilor, pacienții beneficiază de fluorizare pentru  a proteja suplimentar suprafața dinților.

6. Indicațiile pentru păstrarea eficientă sănătății dinților.

Efectele unei consultații profesionale la EvyDent sunt vizibile imediat – pacientul își îngrijește dantura și urmează indicațiile primite de la medicul specialist, iar după o perioadă de 6 luni vizita este repetată.

Trimite o întrebare