Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

Campanie-Sociala-EvyDent-Dr-Dorin-Zâmbete- FBAds

Ajută-l pe Dr. Dorin să salveze zâmbete!

Dr. Dorin, colegul nostru, începe anul salvând zâmbete în rândul copiilor din Africa.

Deși o să-i simțim lipsa atât noi, cât și pacienții lui, ne-am hotărât că putem contribui cu toții să fim siguri că acesta va ajunge să aibă grijă de cei mici, să îi educe în privința sănătății și igienei dentare și să crească numărul de zâmbete.

Știm că a fi voluntar înseamnă să ai un suflet mare și, pentru că vorbim de copiii aflați pe un continent care nu le pune la dispoziție la fel de multe oportunități ca celor pe care îi vedem noi zi de zi, înseamnă să fii muncitor și să nu renunți niciodată. Tocmai de aceea, suntem convinși că dr. Dorin va fi unul dintre cele mai bune lucruri care se vor întâmpla celor mici care îl vor cunoaște începând cu luna februarie.

Așadar, suntem hotărâți să îl ajutăm cu experiența lui în Africa. Cum? Pe lângă faptul că îi oferim toată susținerea noastră, vrem să îl ajutăm și pe plan financiar. Așa că la fiecare detartraj achiziționat și efectuat de dr. Dorin, Clinica EvyDent donează 50% pentru ca el să meargă să trateze copiii din Africa de Sud.

Cu cât ne mobilizăm mai repede, cu atât va crește numărul copiilor care vor învăța despre igiena orală și vor fi tratați peste 1000 dintre ei, plus că se va mări numărul de zâmbete. Cei mici vor avea acces la resurse cu care, din păcate, nu se întâlnesc în fiecare zi.

Avem timp până pe 16 februarie să îl ajutăm împreună! Programează-te aici!

P.S.: Dr. Dorin a fost și anul trecut în Africa. Ne-a povestit ce experiență a avut, ne-a arătat fotografii, așa că ne înțelegeți entuziasmul. 

Trimite o întrebare