Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

Implant dentar ieftin sau implant de calitate. De ce să alegi implanturile de la Clinica EvyDent

Implant-dentar-ieftin-sau-implant-de-calitate-clinica-evydent-stomatologie-tineretului-pantelimonMajoritatea pacienților cu probleme dentare cer un consult în urma unor dureri care de cele mai multe ori arătă un stadiu avansat de afecțiune și în care dintele nu mai poate fi salvat.

Implanturile dentare reprezintă soluția de bază pentru înlocuirea dinților care lipsesc, însă când vine vorba de bugetul nostru e bine să cunoaștem care sunt motivele pentru care merita să investim în sănătatea orală și care sunt riscurile unei alegeri nepotrivite.

Când ne raportăm la o dantură sănătoasă nu ar trebui să facem compromisuri de aceea, Clinica EvyDent urmărește prin acest articol să vă aducă la cunoștință care sunt beneficiile implantului dentar de calitate și care sunt dezavantajele implanturilor ieftine pe termen lung.

Avantaje implanturi de calitate.

  1. Știm cu toți ca materialele de calitate presupun un preț mai ridicat care își va justifica de-a lungul timpului meritul. În ceea ce privește implantul dentar scump există studii care demonstrează rezistența lor în timp. Acesta este principalul lucru pe care îl urmărim într-un cabinet de stomatologie alături de o bună sănătate orală.
  2. Implanturile de calitate care au o puritate apropiată de 98% și al căror tratament de suprafață este eficient, a căror rezistență este susținută de studii clinice. Implanturile ieftine nu au o puritate înaltă a titanului, determinând astfel degradarea acestuia.
  3. Implanturile sunt recomandate în special datorită calității și a elementelor protetice variate care oferă siguranța în timp, chiar dacă sunt mai scumpe. Lipsa durabilității implanturilor ieftine este cauzată de lipsa de componente protetice folosindu-se în schimb produse ieftine de tip analog care nu se pliază pe cerințele și nevoile pacienț
  4. Respectarea normelor de igienă la producerea implanturillr de calitate spre deosebire de implanturile ieftine care sunt produse fără să țină cont de normele de sterilitate și condițiile de asepsie,  nerespectând toate regulile.
  5. Respectarea designului/formei dintelui spre deosebire de implanturile ieftine care pun asupra osului dentar o presiune mare care, în timp, va duce la distrugerea

Implantologia dentară este procedeul prin care se poate înlocui dintele pierdut fără a se folosi proteza. Acestea sunt tipurile de tratament și prețurile pe care le puteți găsi în cadrul Clinicii EvyDent.

Prețuri Clinica EvyDent

Inserare Implant Bredent 2600
Bont dentar 500
Regenerare osoasa 1-3 dinți (include osul sintetic) 2000
Regenerare osoasa ghidat a crestei alevolare (G.B.R.) 5200
Membrana de colagen 700
Os sintetic 700
Elevare sinus maxilar abordare externa +1g os 4500
Elevare sinus maxilar abordare interna 2100

 

Specialistul Clinicii EvyDent – dr. Abagiu Sorin, medic chirurg buco-maxilor-facial cu o experiență de 6 ani în implantologie orală, este la dispoziția dvs. pentru orice fel de problemă și vă poate ajuta în vederea unei alegeri potrivite.

Pentru oferte, reduceri și stabilirea unu plan de tratament împreună cu medicul nostru specialist contactează-ne prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728 

 

 

 

Trimite o întrebare