Opening HoursLuni - Vineri: 11:00 - 20:00, Sâmbătă: 11:00 - 14:00
   Sună

Acum plătești doar 200 lei în loc de  400 lei  pentru pachetul de igienizare dentară în Clinica EvyDent. 

Oferta este limitată! Se fac doar 6 programări / zi.

Contactază-ne prin telefon sau whatsapp la 0757.049.728 

sau trimite mesajul „Luni” pe whatsapp cu un click pe imaginea de mai jos:

 

Specialiștii Clinicii EvyDent – cu experiență în estetică dentară, sunt la dispoziția dvs. pentru orice fel de problemă și vă pot ajuta pe tot parcursul procesului igienizare. 

Beneficiile Igienizării Dentare Profesionale la EvyDent

Dinți sănătoși

Tehnica de detartraj profesională din Clinica EvyDent va ajuta dinții tăi și îți va permite să simți imediat efectul extraordinar al dinților curați și sănătoși

Medic Specialist 

Ședința de igienizare este realizată de medicul specialist în estetică și igienă dentară pentru a asigură condițiile optime și cele mai bune rezultate

Rapid și fără durere

Detartrajul și periajul profesional este realizat într-un timp scurt și fără durere. La final, vei primi indicațiile pe care trebuie să le urmezi pentru un efect îndelungat

Vreau! trimit acum mesajul pentru -50% reducere la igienizarea de „Luni” cu un

click pe imaginea de mai jos:

 

Etapele ședinței de igienizare dentară în Clinica EvyDent

Echipa medicală EvyDent este aici să te ajute pe tot parcursul tratamentului de profilaxie dentară, începând de la prima consultație până la ultimul control.

1. Consultație – Stabilirea culorii dorite

Consult de specialitate, stabilirea situației inițiale și a tratamentelor dorite. Personalizarea, dacă este cazul, planului de tratament pe ședințe.

2. Informare

Înainte de profilaxie, e recomandat ca pacientul să beneficieze de o informare detaliată în cabinet despre ce înseamnă un detartraj, airflow și periaj profesional.

*Profilaxia completă este aproape obligatorie de efectuat o dată la 6 luni.

3. Ședință de profilaxie

Ședințele de profilaxie completă durează aproximativ 1 oră, pe durata căreia se începe cu îndepărtarea tartrului prin metoda ultrasonică, îndepărtarea petelor cu ajutorul airflow-ului și la final periajul profesional. 

4. Repetarea ședințelor în funcție de sănătatea dinților.

Ședințele de profilaxie profesională în cabinet sunt recomandate o dată la 6 luni, dar în funcție de starea gingiilor și a dinților pacientului această perioadă poate fi scurtată.

5. Fluorizare

La nevoie, la sfârșitul ședințelor, pacienții beneficiază de fluorizare pentru a completa tratamentul igienizării dentare și a proteja suplimentar suprafața dinților.

6. Indicațiile pentru păstrarea eficientă a efectelor igienizării.

Efectele unui tratament de tipul profilaxiei complete dentare sunt vizibile pe o perioadă de până la 6 luni în condițiile în care pacientul își îngrijește dantura și urmează indicațiile primite de la medicul specialist.

Trimite o întrebare